U službi Vašeg zdravlja!      Info linija: 011/23-93-490 | 23-80-199 | 713-80-84 | 23-60-115

U našim apotekama se nalazi veliki asortiman lekova, pomoćnih lekovitih sredstava i druge medicinske opreme. Kompletan asortiman je namenjen prevenciji i poboljšanju Vašeg zdravstvenog stanja. Neophodno je da naglasimo da u svim našim apotekama uz stručnu i ljubaznu pomoć našeg osoblja možete naručiti određena ortopedska pomagala ili deficitarne lekove.

Od programa koji su najaktuelniji izdvojili bismo program za naše najmlađe, pa u vezi sa time napominjemo da pored pelena, vlažnih maramica, flašica, cucli, hrane za bebe i decu, kozmetike za kupanje i negu, lekova za ublažavanje i potpuno otkanjanje grčeva, imamo i igračke i poklone za mališane. Naravno, našu pažnju smo posvetili i mamama, sadašnjim i budućim, pa tako u našim apotekama možete pronaći od vitamina i pojaseva, preko programa za dojilje, i suplemente koji će Vaš porođaj učiniti lakšim, a Vas spremnijim na taj korak.

Ukoliko imate stomačne tegobe poput dijareje, zatvora ili poremećaj varenja, za Vas imamo veliki asortiman suplemenata koji će Vam pomoći u ublažavanju ili prevenciji simptoma.

Za sve Vas koji posebnu pažnju posvećujete svome telu, licu ili kosi, imamo veliki izbor kvalitetnih kozmetičkih preparata poznatih proizvodjača. Pored preparata za masnu i suvu, ili osetljivu kožu naši programi su podjednako posvećeni nezi kako ženske, tako i muške kože, uz širok asortiman proizvoda za tuširanje, kupanje, manikir, pedikir, piling, pakovanja za kosu, šampone, vitamine, losione, balzame, sredstva protiv opadanja kose, pene, gelove i lakove renomiranih domaćih i svetskih proizvođača.

Za naše dame spremili smo posebnu ponudu koja će im pomoći u intimnoj nezi. Pa tako pored uložaka, tampona, maramica, gelova i krema, kod nas možete pronaći i širok asortiman vaginaleta kao i gelova za pranje intimne regije.

Jedan od naših specijalnih programa jeste propolis program gde za Vas izdvajamo samo kvalitetne i delotvorne čajeve, sprejeve, tablete, gelove i kreme.

Kako za Vas, tako i za one najmlađe posvetili smo dodatnu pažnju zaštiti od insekata, pa upravo iz tog razloga u našim dobro snabdevenim apotekama možete pronaći sredstva za prevenciju, kao i sredstva posle ujeda komaraca, krpelja, osa i dr... Kroz ovaj program za Vas možemo izdvojiti i širok asortiman proizvoda baziranih na sve češćim problemima, a u vezi sa promenama na koži, pa bismo tu mogli da izdvojimo i sredstva za uklanjanje bradavica, kurjih očiju, herpesa, ožiljaka, gljivica, opekotina, kao i sredstva za ublažavanje svraba usled boginja i uklanjanje ožiljaka koji od njih nastaju. Takođe radi saniranja određenih pojava koje nastaju pri dugom izlaganju velikom naporu, pri stajanju ili radu, imamo veliki izbor kapsula, krema i gelova koji će ublažiti ili u potpunosti ukloniti bolove i probleme sa venama.

Pored lekova i pomoćnih lekovitih sredstava u našim apotekama možete pronaći i preparate kao što su merač krvnog pristika, šećera u krvi, inhalatore, kao i aparate za merenje temperature poznatih domaćih i svetskih brendova. Osim toga kod nas možete pronaći i veliki izbor kućnih testova poput testa na drogu, testova za ovulaciju ili testova za utvrđivanje trudnoće.

Tu smo za Vas i ukoliko imate problema sa hemoroidima, naši farmaceuti će vam predložiti kako da ublažite simptome korišćenjem čajeva, masti i tableta. Naravno, tu smo za vas i ukoliko imate problema sa kostima, mišićima, zglobovima, alergijama, krvnim sudovima, cirkulacijom, prostatom, dijabetesom, holesterolom i dr. posavetujte se sa našim farmaceutima koji će Vam u najbržem mogućem roku pomoći pri odabiru leka, ili medicinskog sredstva za ublažavanje bolova, načinu korišćenja, prevenciji bolesti.

Naravno to nije sve, kako svetska medicina svaki dan napreduje da u velikoj meri maksimalno poboljša Vaše zdravlje, tako i mi, u svakom momentu vodimo računa o tome da za Vas u našim apotekama uvek budu aktuelna i proverena sredstva poznatih domaćih i svetskih proizvođača.

VAŠ APOTEKAR

Vaš apotekar nije trgovac, to je osoba koja će Vam pomoći u pravilnom odabiru preparata koji se mogu kupiti bez lekarskog recepta ili pomoćnih lekovitih sredstava.

Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo.

O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili našim farmaceutom!

Mi brinemo o Vašem zdravlju

Dobra apotekarska praksa se zasniva na četiri osnovna principa, ali ćemo Vas upoznati sa prvim od njih i to je:

Prva i osnovna dužnost farmaceuta je dobrobit pacijenta,
Na tržištu se nalazi veliki broj preparata koji se mogu kupiti bez lekarskog uputa, ali to ne znači da je bilo koji od tih preparata pravi izbor za Vas.

hot clinic Zato Vam je na raspolaganju Vaš farmaceut koji će Vas uputiti na pravi preparat koji će Vam doneti najbolji učinak.

Zato popričajte sa Vašim apotekarom, predočite mu problem i napomenite mu da li i koje preparate ste koristili, kao i da li ste alergični na neki od sastojaka, a na osnovu tih informacija Vaš apotekar će predložiti preparat koji će vam pomoći u bržem otklanjanju problema.

Zaposleni u ZU Apoteka Magistra Živanović su Vam na raspolaganju

 

 

Zajedno do zdravlja!

Pratite našu Facebook stranicu jer ćemo Vas redovno obaveštavati o novim promocijama, novim proizvodima koje ćemo uvrstiti u naš asortiman, ali i o svim popustima i akcijama koje organizujemo.